Morning Mail:ontvang dagelijkshet laatste Sprinter nieuws

Abonneer u op de Morning Mail

Neem contact met ons op

Indien u een vraag, klacht of suggestie heeft inzake onze producten of service, neem dan gerust contact met ons op. Voor ING Broker klanten zijn wij op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 9:00 en 17:30 uur. Maakt u geen gebruik van ING als Broker of wilt u ons buiten dit tijdvenster bereiken, dan verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van ons contactformulier.

Direct Contact

+31 20 22 888 88

Alleen voor ING klanten

Heeft u een vraag?

Bekijk veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen,
of het antwoord op jouw vraag
hier al tussen staat!

Over ING Markets

Wie we zijn

ING is een wereldwijde bank met een sterke Europese basis. Onze meer dan 55.000 medewerkers bedienen ongeveer 37 miljoen particuliere klanten, zakelijke klanten, en financiële instellingen in meer dan 40 landen.

Ons doel is om mensen in staat te stellen een stap voor te blijven in zowel het leven als in het bedrijfsleven. Een superieure klantervaring is wat ons onderscheidt en we innoveren voortdurend om dit verder te verbeteren. We streven ernaar de ervaring van onze klanten steeds persoonlijker, gemakkelijker, relevanter en directer te maken.

Onze producten omvatten sparen, betalingen, investeringen, leningen en hypotheken in de meeste van onze retailmarkten. Voor onze Wholesale Banking-klanten bieden we gespecialiseerde leningen, bedrijfsfinanciering op maat, schuld- en aandelenmarktoplossingen, duurzame financieringsoplossingen, betalingen en contantenbeheer, en zowel handels- als treasury diensten.

Over ING Markets

Bij ING Markets streven we ernaar om gestructureerde beleggingsoplossingen te leveren die waarde toevoegen aan de eindbelegger. Op de financiële markten gaan de ontwikkelingen snel voorbij en komen er elke dag veranderingen. In deze steeds veranderende omgeving is het onze verantwoordelijkheid om transparante en begrijpelijke producten gepaard met onze betrouwbare service te leveren.

Onze producten
Onze publieke belegginsoplossingen stellen investeerders in staat om te profiteren van marktbewegingen op de korte of lange termijn. Door onze wereldwijde vertegenwoordiging kunnen beleggers profiteren van kansen en ideeën van over de hele wereld.

Onze producten worden gekenmerkt door verschillende risico-rendement profielen en activaklassen, waaronder aandelen, rente en grondstoffen.

Wij steunen EUSIPA

ING Markets is lid van NEDSIPA en ondersteunt EUSIPA. EUSIPA heeft uniforme normen voor gestructureerde beleggingsproducten in Europa ingevoerd, handhaaft effectieve communicatie met regelgevers en toezichthouders en wordt ondersteund door een breed scala aan marktdeelnemers, waaronder uitgevers, beurzen en gegevensverstrekkers. Met een toenemende belangstelling voor gestructureerde producten in Europa versterkt een uitvoerige classificatie de transparantie en het begrip van deze producten.

Wij bieden u producten in de volgende hoofdcategorieën van EUSIPA aan:

 • Beleggingsproducten
  • Kapitaalbescherming
  • Rendementsoptimalisatie
  • Participatie
 • Hefboomproducten
  • Hefboomwerking zonder knock-out
  • Hefboomwerking met knock-out

Om u meer te laten weten over één product, geven we een overzicht van alle relevante details voor dat specifieke product, inclusief de laatste prestaties, een actuele Factsheet en een overzicht van gerelateerde producten.