Analyses

De analyses van ING Sprinters bestaan uit: technische analyses, fundamentele analyses en het laatste Sprinter nieuws.

  • Alle
  • Analyses
  • Artikel
  • Beurs vandaag
  • Fundamentele analyse

Analyses

SOX: bearmarkt bevestigd

De SOX (semiconductor index) heeft een groot topvormingspatroon afgerond en bevindt zich in een dalende trend met nog veel neerwaartse ruimte.

Lees meer

Analyses

AEX: neerwaartse trend intact

In mijn vorige AEX-analyse sprak ik over een tijdelijke herstelbeweging na de terugval van 795 tot 730. Dit herstel lijkt alweer ten einde te zijn gekomen.

Lees meer

Analyses

Olieprijs: groot rounding-patroon

Stijgt de olieprijs verder? Voor een technische analyse van de olieprijs nemen we de West Texas Intermediate (WTI) in Amerikaanse dollars.

Lees meer

Analyses

STOXX Europe 600-index

De breed gespreide STOXX Europe 600 Index bevindt zich na een krachtige stijging momenteel in een zijwaartse overgangsfase (groene lijnen in grafiek).

Lees meer

Analyses

AEX: op weg naar de 710

Na de forse terugval vanaf de jaartop bij 795 punten tot een recent dieptepunt bij 730 is de AEX nu bezig met een (tijdelijke) herstelbeweging.

Lees meer

Analyses

Natural Gas TTF Energy Future

De gasprijs heeft begin augustus de lange dalende trend definitief opwaarts gebroken. Dit zorgt voor een aanzienlijk opwaarts potentieel.

Lees meer

Analyses

10-jaarsrente VS: krachtige uptrend

De ontwikkeling van de rente is zeer belangrijk voor het verdere verloop van de aandelenmarkten.

Lees meer

Analyses

Nasdaq 100: neerwaartse doorbraak

Dit jaar werd bijna de gehele daling van 2022 van ongeveer 6.000 punten in de Nasdaq 100-index weer ongedaan gemaakt, met een recente top bij 15.932.

Lees meer

Analyses

AEX: stand van zaken

Na een onverwachte, ruim twee maanden durende afwezigheid is dit weer de eerste technische analyse van de AEX. Wat is de huidige conditie van de index?

Lees meer